Ulrica Ramstedt

Strategic Performance Director / Organisationsregissör

bild (30)

Jag har arbetat som kommunikationschef, förändringsledare, strategic director, kommunikationskonsult, varumärkesstrateg, internal brandingexpert och organisationsutvecklare sedan 1992.
Oavsett den formella titeln så har jag varit en driven och hängiven kulturbyggare med fokus på de magiska moment som skapar nöjda kunder – oftast i mötet med medarbetaren längst från ledningsgruppen.

Det är min övertygelse att en strategi är till verklig nytta först när den händer, och medarbetarnas förmåga, vilja och möjlighet att agera i linje med strategierna är avgörande för all hållbar framgång. Det är till stor del en fråga om strukturer och verktyg, men i grunden handlar det om att skapa och styra en kultur som vilar på den värdegrund organisationen ska genomsyras av och förmedla till sin omvärld.

Med en kreativ plattform från 20 år som reklamkreatör, utbildad teaterregissör och producent inom såväl teater- som musikarenorna arbetar jag idag som strategic performance director, där jag ser mitt uppdrag att göra medarbetare till stjärnor i sina roller som den snabbaste, starkaste och smartaste vägen till framgång för organisationer som vill vara trovärdigt och uthålligt bäst på sitt eget varumärke – för resultat som kan mätas i såväl effictiveness som efficiency.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *